Premiere 21 april 2017 in Amsterdam

Ooit hopen wij voldoende fondsen te vinden om een eigen voorstelling rondom Lady Ada te ontwikkelen. Wij denken dat theater een uitstekende manier is om leerkrachten te verleiden meer te gaan doen het materiaal van CSunplugged en/of te beginnen met ICT op school. Bij onze aanvragen moeten we kandidaat sponsoren niet alleen overtuigen van het nut van computational thinking in primair onderwijs, we moeten ook uitleggen dat zoiets zonder computers onderwezen kan worden, en dat theater de vorm kan zijn om de 98% “niet zo geinteresseerden” te raken.

Onze Lady Ada wil spelen zal nog wel een tijd op zich laten wachten, maar het helpt als veel mensen de prachtige voorstelling Ada.Ada.Ada zien.
Zoe Philpott spreekt vandaag op Uprise Fest. Zonder theatertechnicus, dus geen daar is geen voorstelling. Wij zijn trots dat het ons gelukt is in minder dan tien dagen tijd het podium en publiek te vinden voor een schoolvoorstelling op vrijdag. De voorstelling is voor leerlingen Hyperion en studenten Breitner Academie in zaal op loopafstand van de pont. Het is ons een genoegen jullie als gasten daarbij uit nodigen.
Heb je tijd? Mis het niet, en bestel een (gratis) kaartje via http://ladyadainamsterdam.eventzilla.net
Vriendelijke groet
Joek van Montfort en Marijn van der Meer